حفاظت از منابع طبیعی یک مسئولیت اجتماعی است
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت: همه ما نسبت به حفظ آب، خاک و پوشش گیاهی این کشور مسئولیم و حفاظت از منابع طبیعی امروز یک مسئولیت اجتماعی است.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت: همه ما نسبت به حفظ آب، خاک و پوشش گیاهی این کشور مسئولیم و حفاظت از منابع طبیعی امروز یک مسئولیت اجتماعی است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، دکتر محمد گلفشان روز شنبه در جلسه وبیناری با مدیران هلال احمر و منابع طبیعی کشور افزود: تفاهم نامه هلال احمر با سازمان جنگل ها یک تفاهم نامه عملیاتی است و در زمینه همکاری های مشترک قدم های خوبی در جهت حفظ، احیاءو توسعه منابع طبیعی برداشته شده است.
گلفشان حفظ منابع طبیعی را کاری خداپسندانه و در عین حال تکلیفی ملی و بین المللی دانست و خاطر نشان کرد: امروز اگر به منابع طبیعی آسیبی وارد شود قطعاً خسارت آن به همه ما برمی گردد و بنابراین مسئولیت پذیری برای حفظ این منابع حیاتی برعهده همه ماست.
گلفشان همچنین یادآور شد: فدراسیون صلیب سرخ جهانی در هر دهه پیش بینی هایی را انجام می دهد به گونه ای که یک دهه پیش چالش های تغییرات اقلیمی، بحران آب و محیط زیست و بروز حوادث و مخاطرات طبیعی را در دنیا پیش بینی کرده است و امروز ما شاهد این چالش های زیست محیطی در کشور و دنیا هستیم.
وی همچنین گفت: این اتفاقات و چالش ها امروز بزرگترین دغدغه منابع طبیعی کشور و سازمان جنگل هاست و همه باید برای رفع این موانع و چالش کمک کنیم زیرا اگر آسیبی به محیط زیست و منابع طبیعی وارد شود ضرر و زیان آن متوجه تمامی جوامع بشری است.
گلفشان تصریح کرد: جوانان جمعیت هلال احمر با مخاطبین زیادی از غنچه های هلال که در سنین 4تا 5 سال هستند تا نوجوانان و جوانان دانشجو و طلاب در ارتباط است و این آمادگی وجود دارد که در سنین پایین، فرهنگ سازی و در دیگر سنین اقدامات اجرایی و احیایی در زمینه نهال کاری و حفاظت از منابع طبیعی انجام شود.
** حفظ آب، خاک و پوشش گیاهی راه حل برون رفت از چالش های منابع طبیعی است
رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در جلسه همکاری مشترک منابع طبیعی و هلال احمر از عملیاتی شدن تفاهم نامه همکاری بین دو سازمان از سال گذشته تا کنون خبر داد و گفت: برگزاری مسابقه نهال کاری از سوی جمعیت جوانان هلال احمر با رقابت 9 گروه 9 نفره برای کاشت 9 اصله نهال در سراسر کشور کاری در جهت فرهنگ سازی عمومی و در راستای همکاری های دوجانبه این جمعیت است.
رییس سازمان جنگل ها همچنین گفت: بحران آب، بحران خاک و تغییرات اقلیمی از چالش های مهم منابع طبیعی و محیط زیست است و حفظ آب، خاک و پوشش گیاهی راه حل این چالش هاست و درست است که سازمان جنگل ها متولی آن است اما حفاظت از منابع طبیعی امروز وظیفه همه مردم جامعه است.
مسعود منصور با اشاره به اینکه مهمترین فصل مشترک سازمان جنگل ها و هلال احمر حفظ حیات مردم است، افزود: بارزترین کار در نوعدوستی در هلال احمر محقق میشود و ما میتوانیم با فعالیتهای بشردوستانه و مسئولیت پذیری اجتماعی اعضای داوطلب هلال احمر در حفظ خاک، آب و پوشش گیاهی کشور کارهای موثری انجام دهیم.
منصور با بیان اینکه امنیت زیستی و امنیت غذایی ما انسان ها و نسل آینده با منابع طبیعی گره خورده است خاطر نشان کرد: وقتی تا این میزان این منابع اهمیت دارد پس باید در توسعه و حفظ منابع طبیعی کوشا باشیم.
مسئول اول منابع طبیعی کشور در ادامه این نشست مجازی خواستار هم افزایی و همگرایی همه دستگاههای عمرانی و عمومی در امر توسعه کشور شد و خاطر نشان کرد: برای دستیابی به توسعه پایدار در منابع طبیعی باید به گونه ای در اجرای طرح های عمرانی و توسعه ای عمل کنیم که کمترین تخریب متوجه منابع طبیعی و محیط زیست شود.
بر اساس این گزارش، در راستای اجرای طرح محوری 9در 99 سازمان جنگل ها و اجرای برنامه مشترک کاشت نهال توسط جمعیت جوانان عضو هلال احمر کشور با عنوان« 9گروه، 9نفر و 9نهال» که در سال گذشته ابلاغ و اجرایی شده است 7 استان: چهارمحال و بختیاری، قزوین، مازندران، کرمان، گلستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی به عنوان استان های برتر انتخاب شده و از سوی روسای دو سازمان جنگل ها و سازمان جوانان جمعیت هلال احمر تقدیر شدند.
شایان ذکر است این نشست به مناسبت آغاز اجرای طرح کاروان نیکوکاری با رویکرد اجتماع محور جهت حفظ، احیاء و توسعه منابع طبیعی بصورت وبیناری امروز – شنبه- در محل سازمان جنگل ها برگزار شد و بازدید از مرکز مونیتورینگ و هشدار مخاطرات منابع طبیعی و موزه و نمایشگاه دائمی منابع طبیعی کشور برنامه انتهایی رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و هیات همراه بود.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |