جریانسازی اجتماعی سیاستگذار را مجبور به عمل و تصمیمگیری میکند
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم بر لزوم تلاش روابط عمومی برای شناسایی و پرداختن به موضوعات حساسیتزا در حوزه منابع طبیعی تاکید کرد و گفت: ایجاد حساسیت نسبت به این موضوع جریانسازی اجتماعی را به دنبال دارد و این جریانسازی اجتماعی میتواند سیاستگذار را مجبور به عمل و تصمیمگیری کند تا اهداف سازمان رقم زده شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم بر لزوم تلاش روابط عمومی برای شناسایی و پرداختن به موضوعات حساسیتزا در حوزه منابع طبیعی تاکید کرد و گفت: ایجاد حساسیت نسبت به این موضوع جریانسازی اجتماعی را به دنبال دارد و این جریانسازی اجتماعی میتواند سیاستگذار را مجبور به عمل و تصمیمگیری کند تا اهداف سازمان رقم زده شود.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم، سید محمدتقی سجادی طی گفتوگویی ضمن گرامیداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی اظهار کرد: نقش روابط عمومی در همه عرصهها تعیین کننده است اما آنچه که در فعالیتهای روابط عمومی مهم است پرداختن به زمینههای مغفول واقع شده است که اطلاعات عمومی در مورد آنها محدود است.
وی اضافه کرد: منابع طبیعی کمیت بسیار بزرگ دارد و بالای 85 درصد مساحت کشور در حوزه عمل منابع طبیعی است، زیرساختهای تولید در بخش صنعت، معدن و کشاورزی در عرصههای منابع طبیعی رقم زده میشود
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم گفت: زیرساختها و ظرفیتها به صورت مستقیم در دل منابع طبیعی وجود دارد که روابط عمومی میتواند اینها را نیز به اطلاع مردم برساند، تولید دام به صورت داشتی، تولید گیاهان دارویی و محصولات فرعی مرتع در عرصههای منابع طبیعی رقم زده میشود اما کمتر به این حوزهها نگاه شده است.
وی با تاکید بر اینکه شناخت و انتقال مباحث مهم در حوزه منابع طبیعی توسط روابط عمومی، به پیشبرد اهداف سازمانی ما کمک میکند، ادامه داد: روابط عمومی در حوزه منابع طبیعی نقش تعیین کننده دارد و باید در عرصههای منابع طبیعی در حوزههای حفظ، احیا، توسعه و بهره برداری حرکت تاثیرگذار خود را دنبال کند.
سجادی با اشاره به اینکه امکانات دولتی به تنهایی نمیتواند پاسخگوی ظرفیتها و رسالتهای منابع طبیعی باشد، تصریح کرد: در حوزه حفاظت از نظر تخریب و تصرف در جنگلها و مراتع، حفاظت مقابل سیل و ایجاد فرسایش و همچنین حفاظت از درختان، امکانات منابع طبیعی و دولتی کفاف نظارت را نمیدهد.
وی ادامه داد: اتکا به مردم در این گسترهها به شدت احساس میشود و تا زمانی که این اتفاق نیافتد اهداف منابع طبیعی محقق نمیشود و برای اینکه مردم بخواهند نقشآفرینی کنند، روابط عمومی باید در این حوزه تاثیرگذار باشد.
سجادی یادآور شد: در مورد حفظ، احیا، توسعه و بهرهبرداری از منابع طبیعی بالای 80 درصد عرصهها در حوزه عمل منابع طبیعی است و ما راهی به جز استفاده از مشارکت مردم نداریم و این مشارکت بدون اطلاع مردم از داشتهها و واقعیتها و اجرای برنامههای کاربردی امکانپذیر نمیباشد.
وی از رسانهها و خبرنگاران بهعنوان بازوان روابط عمومی در منابع طبیعی یاد کرد و گفت: در حد توان و ظرفیت سیستم دولت محتواهایی برای بازوان روابط عمومی تهیه شده و این بازوان نقش خود را به خوبی ایفا کرده و جایی نبوده که تولید محتوا بکنیم اما رسانه در انعکاس آن مشارکت نداشته باشد.
سجادی ادامه داد: در ایجاد یک بانک اطلاعاتی و زیرساختهایی که بتوانیم کار را گسترش دهیم تا یک محتوا در کمترین زمان تبدیل به خبر شود خلاهایی موجود است که بایستی به نحو مطلوب رفع شود. در این راستا باید از همکاری رسانه ها و خبرنگاران بهعنوان بازوان روابط عمومی بهره برد، در استان قم نیز برای رسیدن به این هدف هنوز ، جای بسیاری برای کار وجود دارد.
وی با بیان اینکه روابط عمومی در قرن امروز رسالت و وظایفی فراتر از انعکاس وقوع یک واقعه دارد، عنوان کرد: روابط عمومی با وجود فضای مجازی میتواند یک جریان سازی اجتماعی را دنبال کند و اهداف مقفول مانده در حوزه سازمان را به تحقق برساند، چالشهایی همانند توسعه بیابان و عوارض آن و تخریب سرزمین از موضوعهای حساس است اما کمتر به آن پرداخته شده و روابط عمومی میتواند با ایجاد حساسیت نسبت به این حوزهها، مشارکت اجتماعی مردم را، برای رفع چالشها رقم بزند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم گفت: این جریانسازی اجتماعی میتواند سیاستگذار را مجبور به عمل و تصمیمگیری کند تا اهداف سازمان رقم زده شود.
در پایان از همکاران واحد روابط عمومی در حضور مدیرکل، نماینده ولی فقیه و معاون برنامه ریزی، توسعه مدیریت و منابع اداره کل تقدیر شد.
ارسال به دوست