قم/ همکاری در توسعه پوشش گیاهی در قالب مسئولیت اجتماعی
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم از همکاری مجتمع پالایشگاهی و ذخیره سازی سراجه با اداره کل منابع طبیعی استان قم با عمل به مسئولیت اجتماعی در راستای توسعه پوشش گیاهی خبر داد.
به گزارش خبرنگار پیام طبیعت-در ابتدای این جلسه محمدشعاعی با اشاره به بند احداث شده در کنار تاسیسات گازی سراجه اظهار کرد: براساس بررسی های صورت گرفته، بند خاکی احداث شده از استحکام کافی برخوردار نیست و در صورت وقوع سیلاب، احتمال پرشدن مخزن و تخریب بند و آسیب رسیدن به تاسیسات گازی وجود دارد.
وی در ادامه با اشاره به مسئولیت اجتماعی شرکتها و موسسات، عنوان کرد: مسئولیت اجتماعی سبب میشود تا شرکتها در کنار خدمات و محصولاتی که ارائه می دهند، خدماتی عامالمنفعه در حوزه ی منابع طبیعی و محیط زیست ارائه دهند.
شعاعی افزود: یکی از برنامه های ابلاغی ریاست محترم جمهوری تولید و کاشت یک میلیارد اصله نهال طی چهار سال آینده در کل کشور است. براساس این برنامه و با توجه به اینکه یکی از کانون های فعال گرد و غبار استان قم، کانون مسیله و سراجه است و تاکنون در این منطقه اقدامی صورت نگرفته، مهار این کانون در اولویت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قرار دارد.
مدیرکل منابع طیبعی و آبخیزداری استان قم با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای مهار کانون کوه نمک گفت: توسعه پوشش گیاهی در منطقه ی سراجه نیز در دستور کار ما قرار گرفته که دستیابی به این مهم به تنهایی، امری ناممکن است، لذا بایستی تمامی مردم، ارگان ها و شرکت ها در قالب مسئولیت اجتماعی در این امر مشارکت داشته باشند.
محمد شعاعی به تفاهم نامه ی بین اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم و شرکت گاز استان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: شرکت گاز استان پیگیر تامین اعتبار جهت انجام نهال کاری و بوته کاری در اطراف تاسیسات گازی می باشد.
در ادامه این جلسه موسوی رییس مجتمع پالایشگاهی و ذخیره سازی سراجه به هدف احداث بند خاکی در نزدیک مجتمع پرداخت و اضافه کرد: در سالهای گذشته این بند با هدف تامین آب حفاری های مجتمع پالایشگاهی احداث شده است و اکنون اگر از نظر متخصصین و صاحب نظران این امر، احداث این بند، اصولی نبوده و به لحاظ فنی ممکن است در آینده برای منطقه و تاسیسات گازی خطرناک باشد، منعی برای تخریب آن وجود ندارد.
موسوی به سابقه ی فعالیت های مشارکتی شرکت ملی نفت ایران در پروژه های نهال کاری و بوته کاری در استان های دیگر اشاره کرد و افزود: براساس قانون، تاسیسات نفتی و گازی بایستی، 25 درصد فضای صنعتی خود را پوشش گیاهی ایجاد نمایند و این مجتمع آماده است با بهره گیری از نظر متخصصین، این امر را محقق نماید.
وی تصریح کرد: در راستای مشارکت در طرح سراسری تولید و کاشت یک میلیارد اصله نهال نیز، می بایستی این مطالبه گری از دو طریق صورت گیرد، یک از طریق هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران و مشخص کردن سهم مشارکت این شرکت در پروژه نهال کاری و دو از طریق مدیرعامل شرکت گاز.
موسوی در نهایت افزود: تاسیسات گازی سراجه نیز می تواند از طریق ادوات و ماشین آلات در اختیار خود در پروژه های بوته کاری مشارکت داشته باشد.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |