انعقاد تفاهم نامه همکاری منابع طبیعی و آموزش فنی و حرفه ای همدان
تفاهم نامه همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری و آموزش فنی و حرفه ای استان همدان در راستای ارتقاء مهارت های عمومی و آموزش بهره برداران و جلب مشارکت های مردمی در عرصه های منابع طبیعی امضاء شد.
تفاهم نامه همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری و آموزش فنی و حرفه ای استان همدان در راستای ارتقاء مهارت های عمومی و آموزش بهره برداران و جلب مشارکت های مردمی در عرصه های منابع طبیعی امضاء شد.
به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با اشاره به اهمیت منابع طبیعی در توسعه پایدار خاطرنشان کرد: مردم مهمترین نقش را در حفاظت از منابع طبیعی بر عهده دارند و باید به سمت توانمند سازی روستاها و بهره برداران عرصه های منابع طبیعی حرکت و اعتماد سازی کنیم و این امر مستلزم ارائه آموزش های لازم است.
اسفندیار خزائی با تأکید بر اینکه در حفاظت از منابع طبیعی نیازمند آموزش هستیم، افزود: با انعقاد این تفاهم نامه همکاری بین منابع طبیعی و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان و استفاده از ظرفیت ها و نیروی انسانی هر دو مجموعه قطعاً تاثیرگذار خواهد بود.
وی توانمندسازی بهره برداران محلی، عشایر، مرتعداران، روستائیان در راستای کارآمدی و افزایش تجارب فنی، مهارتی و حرفه ای در جهت حفظ و توسعه طرح های منابع طبیعی، فراهم سازی بسترهای اشتغال مولد در روستاها و استفاده از ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی فی مابین در راستای انجام ماموریت ها و تکالیف سازمانی هر دو مجموعه از جمله اهداف این تفاهنامه عنوان کرد.
در ادامه مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان همدان گفت: منابع طبیعی یکی از اولویت های اصلی و مهم در توسعه هر کشور محسوب می شود و با کمک همه آحاد مردم باید در مسیر حفظ منابع طبیعی حرکت کنیم.
وهاب مختاران بر لزوم تداوم ارتقاء سطح مهارت و آموزش های لازم به روستاییان تاکید کرد و افزود: آموزش روستایی با هدف اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر و کمک به افزایش درآمد و اقتصاد روستائیان در راستای مهارت لازم منابع انسانی در افزایش کسب درآمد و ثروت، با هدف کاهش بهره برداری از منابع طبیعی در روستاها انجام می پذیرد.
گفتنی است این تفاهم نامه در 3 ماده و33بند و یک تبصره با موضوع توسعه کمی وکیفی آموزش های مهارتی در زمینه منابع طبیعی، بازنگری مشاغل جدید در حوزه منابع طبیعی آموزش مهارت های لازم و نیاز سنجی آموزشی در حوزه منابع طبیعی، برگزاری همایش مشترک علمی و تخصصی، پیش بینی کارگاه های آموزشی، اشتغال آفرینی در حوزه منابع طبیعی، ارتقای سطح علمی مدیران و مربیان آموزشی بخش منابع طبیعی، حمایت و بکارگیری از پتانسیل های بخش غیر دولتی وکارآفرینان و خبرنگاران بخش کشاورزی، توسعه و ترویج فرهنگ منابع طبیعی و مهارت آموزی در جامعه روستائی، از جمله موارد مهم این تفاهم نامه می باشد.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |