کاشت 150 هزار آتریپلکس در منطقه کوه نمک قم

تاریخ انتشار : 1398/08/02 - ساعت انتشار: ١٣:٥٢ - گروه خبری : اخبار قدیمی

رئیس اداره بیابان اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم گفت: کوه نمک با توجه به نزدیکی به قم از اهمیت بسیاری برخوردار است به همین علت تاکنون چهار هزار هکتار نهال کاری فقط در این منطقه انجام شده و برای سال جاری نیز 150 هزار آتریپلکس در مساحتی بیش از 750 هکتار با اعتباری بیش از سی میلیارد ریال کاشته می‌شود.

رئیس اداره بیابان اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم گفت: کوه نمک با توجه به نزدیکی به قم از اهمیت بسیاری برخودار است به همین علت تاکنون چهار هزار هکتار نهال کاری فقط در این منطقه انجام شده و برای سال جاری نیز 150 هزار آتریپلکس در مساحتی بیش از 750 هکتار با اعتباری بیش از سی میلیارد ریال کاشته می‌شود.

 

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم، صادق آبروش در حاشیه بازدید جمعی از مسئولان بیابان ادارات‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و اساتید دانشگاه منابع طبیعی کرج از منطقه کوه نمک قم، طی سخنانی با بیان اینکه در قالب این بازدید مسئولان بیابان ادارات‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان‌های مختلف با تجربیات یکدیگر آشنا می‌شوند، اظهار کرد: در استان قم به ویژه در منطقه کوه نمک برای انتخاب نوع نهال و گیاه به شرایط دام و وضعیت آب و هوا توجهی ویژه داشته‌ایم.

رئیس اداره بیابان اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم خاطرنشان کرد: در سنوات گذشته بیش از 11 هزار هکتار نهال‌کاری در مناطق بحرانی استان قم از جمله حسین آباد میش مست، مسیله و کوه نمک با استفاده از گیاهانی از جمله قره داغ، تاغ و آتریپلکس انجام شده است.

وی ادامه داد: کوه نمک با توجه به نزدیکی به قم از اهمیت بسیاری برخوردار است به همین علت تاکنون چهار هزار هکتار نهال کاری فقط در این منطقه انجام شده و برای سال جاری نیز 150 هزار آتریپلکس در مساحتی بیش از 750 هکتار با اعتباری بیش از سه میلیارد تومان کاشته می‌شود.

آبروش با اشاره به اینکه در هر هکتار از منطقه نهال‌کاری شده کوه نمک نزدیک به 200 آتریپلکس کاشته شده است، گفت: این گیاه در دو سال نخست هر سال هفت مرتبه آبیاری می‌شود و بعد از دو سال نیز می‌تواند بدون آب پوشش گیاهی منطقه را حفظ کند.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج