با موضوع حفاظت از منابع طبیعی
دوره آموزشی حفاظت از منابع طبیعی برای روحانیون مستقر استان قم برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم، دوره آموزشی حفاظت از منابع طبیعی با حضور روحانیون مستقر در استان قم در اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار گردید.
در این گردهمایی حجت الاسلام و المسلمین عباس اسکندری مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با اشاره به وظایف روحانیون در جهت کمک به رفع مشکلات مردم گفت: در حال حاضر مشکلات منابع طبیعی در اولویت قرار دارد و روحانیون در راستای خدمت به منابع طبیعی باید همت جدی داشته باشند.
در ادامه، سید محمدتقی سجادی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ضمن اشاره به وضعیت منابع طبیعی و مشکلات زیست محیطی استان اظهار داشت: منابع طبیعی از نعمت های الهی است که حفاظت از آن برعهده ما نهاده شده و اگر روحانیون در این حوزه وارد عمل شوند، موفقیت ما در عرصه حفاظت دوچندان خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین خاک مدیرکل امور عقیدتی وزارت جهاد کشاورزی نیز با اشاره به وضعیت اسف بار منابع طبیعی کشور و تجاوز و تخریب های صورت گرفته در این عرصه، به قتل نسل پرداخت و گفت: کسانی که مرتکب این عمل می شوند، قتل حرث هم به راحتی انجام می دهند.

نظر شما :