تقدیر از محافظین جنگل ها و مراتع استان قم

۰۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۴ کد : ۶۴۳۰۲ اخبار استان
تعداد بازدید:۱
تقدیر از محافظین جنگل ها و مراتع استان قم
در روز جهانی جنگلبان از محافظین جنگل ها و مراتع استان قم تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم، پیش از ظهر امروز و همزمان با روز جهانی جنگلبان از محافظین جنگل ها و مراتع استان قم تقدیر شد.

در این مراسم که به شکلی متفاوت از سال های گذشته و با رنگ و بوی محرم برگزار شد، محمدشعاعی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم ، فرماندار و شهردار شهرستان کهک، به همراه جمعی از مسئولین این اداره کل و نماینده تشکل های مردمی در پاسگاه های یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم حضور پیدا کردند و از جنگلبانان شهرستان ها و بخش های مختلف تقدیر کردند.

تقدیر از سرهنگ عباس زینی وند فرمانده یگان حفاظت اداره کل، ابوالفضل عباسی جانشین فرمانده یگان حفاظت، حسن بوالحسنی و محمدصادق کاظمی راد جنگلبانان شهرستان جعفراباد، داود احمدی و فخر الدین محمدی جنگلبانان شهرستان کهک و ابوالفضل گل محمدی جنگلبان بخش سلفچگان از برنامه های این روز بود.

روز جهانی جنگلبان، روز انسان هایی است که در دفاع از منابع طبیعی و حفاظت از جنگل ها و مراتع از جان و مال خود می گذرند تا این میراث ارزشمند را در اختیار آیندگان قرار دهند.

 

کلیدواژه‌ها: تقدیر از محافظین جنگل ها و مراتع استان قم


اخبار مرتبط


نظر شما :