کاشت نهال در دانشگاه طلوع مهر به مناسبت هفته منابع طبیعی و هم‌زمان با دومین روز از هفته منابع طبیعی

۱۶ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۰ کد : ۹۲۹۴۵ اخبار استان
تعداد بازدید:۲
کاشت نهال در دانشگاه طلوع مهر به مناسبت هفته منابع طبیعی و هم‌زمان با دومین روز از هفته منابع طبیعی
مراسم کاشت نهال با حضور اساتید، دانشجویان و مسئولان در دانشگاه طلوع مهر قم برگزار شد. این برنامه که با شعار «منابع طبیعی همیاران طبیعت؛ هر ایرانی یک جنگلبان» همراه بود، با هدف گسترش فرهنگ درختکاری و به یاد شهدای مقاومت اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم، مراسم کاشت نهال به مناسبت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علی بنایی، رئیس دانشگاه طلوع مهر، حجت‌الاسلام زمانی، مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در اداره کل منابع طبیعی ،مرتضی داودی، معاون فنی اداره کل منابع طبیعی، علیرضا مظفری، شهردار منطقه ۸پردیسان برگزار شد و بر اهمیت توسعه فضای سبز و حفظ منابع طبیعی تأکید شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علی بنایی، رئیس دانشگاه طلوع مهر، در این مراسم با اشاره به جایگاه منابع طبیعی در آموزه‌های دینی گفت: «درختکاری و حفظ منابع طبیعی از توصیه‌های مهم اسلام است و این سنت حسنه باید به یک فرهنگ عمومی در میان دانشجویان و جوانان تبدیل شود.

 مرتضی داودی، معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان قم، نیز در این مراسم با بیان اینکه منابع طبیعی نقش مهمی در سلامت و کیفیت زندگی مردم دارد، اظهار داشت: «توسعه فضای سبز و مشارکت مردمی در امر درختکاری، گامی مهم در راستای کاهش آلودگی هوا و افزایش سرانه فضای سبز استان است.

حجت‌الاسلام زمانی، مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در اداره کل منابع طبیعی، با تأکید بر اهمیت مسئولیت اجتماعی در حفظ منابع طبیعی تصریح کرد: هر ایرانی باید خود را یک جنگلبان بداند و نسبت به محیط‌زیست اطراف خود احساس مسئولیت کند.

در ادامه این مراسم، شهردار منطقه ۸پردیسان، علیرضا مظفری، نیز ضمن قدردانی از این اقدام ارزشمند، بر لزوم همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی در توسعه فضای سبز شهری تأکید کرد و گفت: «برنامه‌های مشابه باید در دیگر مراکز آموزشی و فرهنگی نیز اجرایی شود تا شهروندان نسبت به حفظ  منابع طبیعی و محیط زیست حساستر شوند.

 

 

کلیدواژه‌ها: کاشت نهال در دانشگاه طلوع مهر به مناسبت هفته منابع طبیعی و هم‌زمان با دومین روز از هفته منابع طبیعی


اخبار مرتبط


نظر شما :