دهه کرامت با کاشت نهال در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء؛ پیوند «حیات نباتی» با «حیات الهی» و نوید مقاومت

همزمان با دهه کرامت، مراسم کاشت نهال زیتون، سرو و نارون در بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء برگزار شد.
۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۴:۱۶ کد : ۹۴۹۴۱ اخبار استان
تعداد بازدید:۵
دهه کرامت با کاشت نهال در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء؛ پیوند «حیات نباتی» با «حیات الهی» و نوید مقاومت

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی جوادی‌آملی ضمن تبیین مفاهیم «حیات» و «علم و قدرت» در تعالیم دینی و اشاره به پیروزی‌های اخیر، بر اهمیت درختکاری به‌عنوان نماد مقاومت و نمادی از جریان حیات الهی تاکید کرد.

پیش از ظهر امروز، مراسم کاشت نهال در بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین استاد مرتضی جوادی‌آملی رئیس بنیاد، حجت‌الاسلام و المسلمین علائیان مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مرتضی داودی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و دیگر مسئولان برگزار شد.

در این مراسم که با کاشت نهال‌های زیتون، سرو و نارون همراه بود، حجت‌الاسلام و المسلمین جوادی‌آملی با اشاره به آیات قرآن و مفاهیمی چون «حی»، «قیوم»، «حیات» و «علم و قدرت»، بر مبدا بودن خداوند برای تمام حیات‌ها تاکید کرد.

وی با بیان اینکه هر سطحی از حیات، از حیات نباتی گرفته تا حیات الهی، از پروردگار عالم نشأت می‌گیرد، کاشت نهال را نمادی از «حیات نباتی» دانست که می‌تواند آموزه‌ای برای رشد، تعالی و توسعه باشد.

استاد مرتضی جوادی‌آملی، این ایام را «ایام فتح و ظفر» برای ملت ایران و امت اسلام خواند و «درخت مقاومت» را یادگار رهبر معظم انقلاب دانست که ثمرات آن امروز مشاهده می‌شود و تاکید کرد که این فرهنگ مقاومت می‌تواند جهانی شود.

در ادامه، به کتاب «مفاتیح‌الحیات» و اهمیت درختکاری از منظر دینی اشاره شد که این عمل را صدقه جاریه و یکی از حقایق انسانی، الهی و دینی معرفی می‌کند.

بر ضرورت گسترش فرهنگ درختکاری و حفظ منابع طبیعی تاکید گردید و از همه دست‌اندرکاران این اقدام شریف، دینی، انسانی و الهی از مجموعه ی جهادکشاورزی تا مابقی افراد دوستداران طبیعت قدردانی شد.

 


نظر شما :