مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم در پیامی خانواده ی بزرگ منابع طبیعی و آبخیزداری استان را به حضور گسترده در مراسم تشییع رهبر شهید دعوت کردند.

۱۳ تیر ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۲ کد : ۹۷۴۶۰ اخبار استان
تعداد بازدید:۲۶
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم در پیامی خانواده ی بزرگ منابع طبیعی و آبخیزداری استان را به حضور گسترده در مراسم تشییع رهبر شهید دعوت کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم، مرتضی داودی با انتشار پیامی از خانواده بزرگ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم دعوت کرد تا در آیین باشکوه تشییع پیکر مطهر قائد شهید انقلاب، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، حضوری باشکوه یابند.

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

خبر شهادت قائد امت و بزرگ مرد تاریخ جمهوری اسلامی ایران،ضایعه‌ای سنگین برای تمامی آزادگان جهان به ویژه دغدغه‌مندان حفاظت از سرزمین ایران بود.

حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تنها رهبر انقلاب نبود، پدری دلسوز و مهربان بودند که در کنار تمامی دغدغه های فراوان، در طول دوران حیات پربار خود، نگاهی راهبردی و عمیق به مقوله «طبیعت» و «حفظ انفال» داشتند.

تأکید مکرر و مشی عملی آن شخصیت فقید در ترویج سنت حسنه درختکاری و صیانت از منابع طبیعی، تنها یک فعالیت نمادین نبود؛ بلکه نشان از درک عمیق ایشان از پیوند ناگسستنی میان «امنیت زیستی» و «آینده ایران» داشت. حضور ایشان در عرصه‌های طبیعی و کاشت نهال، برای خادمان این مرز و بوم در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، همواره منبع الهام و دلگرمی بوده است تا با تلاشی مضاعف، در راه حفاظت از جنگل‌ها، مراتع و آب‌وخاک این سرزمین که امانتی برای آیندگان است، گام بردارند.

اینجاب، ضمن تسلیت مجدد این فقدان اندوه بار به مردم شریف قم، بر ادامه مسیر ایشان در راه پاسداری از مواهب الهی و توسعه پایدار سرزمین عزیزمان تأکید می‌ورزم.

و از خانواده بزرگ منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم؛ مدیران، کارشناسان، جنگلبانان، همیاران طبیعت و همه مردم شریف، انقلابی و قدرشناس استان قم دعوت می‌کنم تا با حضوری گسترده و هرچه باشکوه تر در آیین تشییع پیکر مطهر قائد شهید انقلاب، ضمن ادای احترام به مقام شامخ ایشان، بار دیگر با آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی، خون پاک شهیدان و رهبری معظم انقلاب تجدید عهد و پیمان کنند.

 

مرتضی داودی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم


نظر شما :