اخبار استان - آرشیو

ترک فعل در اشتراک گذاری اطلاعات در سامانه مدیریت زمین تخلف است

ترک فعل در اشتراک گذاری اطلاعات در سامانه مدیریت زمین تخلف است

رییس دبیرخانه ستاد هماهنگی و مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت:اشتراک گذاری اطلاعات بین نهادی از سوی وزارت ااطلاعات و سازمان منابع طبیعی کشور پیگیری می شود و کوتاهی نهادها ترک فعل محسوب و تخلف است.

ادامه مطلب
حفظ "مراتع" کشور نیازمند پشتوانه ملی و فراوزارتخانه‌ای است

حفظ "مراتع" کشور نیازمند پشتوانه ملی و فراوزارتخانه‌ای است

حفظ "مراتع" کشور نیازمند پشتوانه ملی و فرا وزارتخانه‌ای است اما با عقب‌نشینی سایر وزارتخانه‌ها تمامی بار اجرایی این پروژه به دوش سازمان منابع طبیعی افتاده که به تنهایی با اعتبار و نیروی ناکافی مواجه شده است.

ادامه مطلب
حرکت به سمت سازگاری

حرکت به سمت سازگاری

علی طهماسبی بیرگانی دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گردوغبار کشور گفت: در کنار اقدامات مقابله با بیابان زایی باید به سمت سازگاری حرکت کنیم.

ادامه مطلب
معاون آبخیزداری کشور: 410دشت در ایران ممنوعه و بحرانی است

معاون آبخیزداری کشور: 410دشت در ایران ممنوعه و بحرانی است

معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی کشور گفت: ایران دارای ۶۰۹ دشت است که ۴۱۰ مورد هم اینک در جمع دشت‌های ممنوعه و بحرانی قرار گرفته و این روند نگران کننده به دلیل برداشت های بی رویه از سفره های زیرزمینی و بروز خشکسالی های اخیر همچنان رو به رشد است.

ادامه مطلب
رفع تهدید ریزگردهای شرق قم نیازمند انجام مطالعات در سطح  102 هزار هکتار است

رفع تهدید ریزگردهای شرق قم نیازمند انجام مطالعات در سطح 102 هزار هکتار است

رئیس اداره بیابان اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم رفع بحران تولید ریزگرد منطقه شرق قم را نیازمند اجرای مطالعات در مساحتی بیش از 102 هزار هکتار دانست و گفت: شرکت کریستال کویر با بیش از چند دهه بهره‌برداری بدون جبران خسارت‌های وارد به منطقه، یکی از عوامل تبدیل شدن سراجه به کانون تولید ریزگرد است.

ادامه مطلب
برنامه طرح کاشت یک میلیارد اصله نهال برای احیای جنگل‌ها

برنامه طرح کاشت یک میلیارد اصله نهال برای احیای جنگل‌ها

باتوجه به قرار گرفتن ایران در کمربند خشک و نیمه‌خشک، چندی پیش طرحی با عنوان کاشت یکی میلیارد اصله نهال مطرح شد که انتقادات بسیاری برآن وارد شد اما پس از برگزاری جلسات متعدد به مرحله شناسایی عرصه‌های کاشت و گونه‌های مناسب با اقلیم هر منطقه رسید و به گفته معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور - کاشت ۳۰۰ میلیون اصله نهال برای احیای جنگل‌ها در نظر گرفته شده است.

ادامه مطلب